Yaşam

5 malzeme ile: En kolay kesme erişte tarifi, nasıl yapılır?

En kolay kesilmiş erişte Beş kolay araçla kısa sürede hazırlayabileceğiniz ve özel ekipman gerektirmeyen bir makarna tarifi. Hazır makarnaya göre daha lezzetli ve sağlıklıdır.

En kolay kesilmiş erişte Sanılanın aksine üretimi de oldukça kolay ve pratiktir. Un, tuz, süt, yumurta ve tereyağı tek bir kapta yoğrulur ve dinlendirilir. dinledim en kolay kesilen erişte Hamur unlanmış tezgahta ince bir şekilde açılır ve istenilen boyutlarda kesilir. Kurutulur ve kaynar suda 5 dakika pişirilir.

En kolay kesilmiş erişte Tarif piştikten sonra dilediğiniz soslarla birleştirip servis edebilirsiniz. Farklı sos tanımları arıyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak sizler için hazırladığımız 3 farklı sos tanımına ulaşabilirsiniz.

EN KOLAY KESİLEN Noodle NASIL SAKLANIR?

En kolay kesilmiş erişteTarifi yapıldıktan sonra birbirine yapışmayıncaya kadar kurutulur.

Kurutma en kolay kesilen erişteKilitli bir torbada veya hava geçirmez bir kapta buzdolabında birkaç aya kadar saklayabilirsiniz.

İşte hazır makarnadan vazgeçirecek, enfes lezzetiyle tadan herkesin favorisi olacak en kolay kesme noodle tarifi…

EASY CUT Noodle TARİFİ



HAZIRLIK SÜRESİ: 30 DAKİKA / PİŞİRME SÜRESİ: 5 DAKİKA

En kolay kesilmiş erişte tanımı için araçlar;

  • 2,5 su bardağı un,
  • 1 tutam tuz,
  • 2 yumurta,
  • 170 gram süt,
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

En kolay kesilen erişte nasıl tanımlanır?



Aşama 1

En kolay kesilmiş erişteTarifi yapmak için önce geniş bir karıştırma kabına 2,5 su bardağı un ve bir tutam tuzu ekleyip karıştırın.

Adım 2

2 yumurtayı bir kapta homojen olana kadar çırpın. Yumurtalı karışım homojen hale gelince unlu karışıma ekleyin. Daha sonra 170 gram süt ve 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyin.

Aşama 3



Tüm malzemeler karışana kadar elinizle yoğurun. Ardından un serpilmiş tezgaha alın ve 10 dakika kadar güzelce yoğurmaya devam edin. Hamur toparlanıp pürüzsüz bir kıvam almaya başlayınca üzerini kapatın ve en az 10 dakika dinlendirin. Vaktiniz varsa 2 saat dinlenmeniz daha uygun sonuç verecektir.

Adım 4



dinledim en kolay kesilen erişte Hamurunuzu unlanmış tezgahta merdane yardımıyla 0,2 cm kalınlığında açın. İstenilen uzunluklarda ve şekillerde kesin.

Adım 5



sen kestin en kolay kesilen erişteMakarnayı 10-15 dakika kurumaya bırakın.

Adım 6

En kolay kesilmiş erişte İyice pişirmek için bir tencereye su koyun ve kaynaması için ocağı açın. Su kaynamaya başlayınca tuzunu ekleyin ve alabildiğiniz kadar ekleyin. en kolay kesilen erişteatın. Bir iki kez karıştırın ki birbirine yapışmasın.

Adım 7

yaklaşık 5 dakika sonra en kolay kesilen erişte Seninki pişmiş olacak. Çok iyi pişmiş seviyorsanız 7 dakikaya kadar pişirebilirsiniz. pişmiş en kolay kesilen erişteFasulyenizi ocaktan alıp süzün.

Dilediğiniz soslarla servis edin, afiyet olsun!

catalpinarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu